Područja primjene ROCKWOOL proizvoda

ROCKWOOL Adriatic d.o.o. svojim proizvodima pokriva tržište Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Glavno područje poslovanja ROCKWOOL Adriatica je toplinska i protupožarna izolacija za zgradarstvo i industriju.


 

Izolacija za zgradarstvo

ROCKWOOL kamena vuna primjenjuje se kao protupožarna, zvučna i toplinska izolacija u svim dijelovima konstrukcije zgrade.

Izolacija ravnog krova

 

ROCKWOOL kamena vuna koristi se kao toplinska, zvučna i protupožarna izolacija ravnih krovova gdje je hidroizolacijska membrana iznad toplinske izolacije. Prilagođena je za sve vrste membrana, kao npr. PVC, TPO, bitumen i druge.  U ponudi za ravni krov ističemo jedinstvene na tržištu dvoslojne izolacijske ploče.

Proizvodi za izolaciju ravnog krova

Izolacija za fasade - kontaktne i ventilirane

 

ROCKWOOL kamena vuna odlična je prtupožarna i zvučna izolacija za svaku fasadu. Nudimo različite proizvode za kontaktne fasadne sustave (ETICS) te za ventilirane fasade.

Proizvodi za izolaciju kontaktnih fasada (ETICS)

Proizvodi za izolaciju ventiliranih fasada

Izolacija za suhu gradnju

Primjena ROCKWOOL kamene vune unutar ovog segmenta odnosi se na izoliranje pregradnih zidova, potkrovlja, kosih krovova te podova. Glavne prednosti ROCKWOOL kamene vune u ovom segmentu su apsorpcija zvuka te zaštita od požara.

Proizvodi za izolaciju pregradnih zidova

Proizvodi za izolaciju podova

Izolacija za grijanje, hlađenje i ventilaciju

ROCKWOOL kamena vuna primjenjuje se za izolaciju različitih vrsta cijevi i kanala za ventilaciju, grijanje i hlađenje. U tom segmentu uvijek se radi o izoliranju cijevi visokih temperatura, a kamena vuna ima talište iznad 1000°C.

Proizvodi za izolaciju cijevi i klima kanala