Oslobodili smo prirodnu moć kamena kako bismo obogatili moderan život

Oslobodili smo prirodnu moć kamena kako bismo obogatili moderan život

NAŠE VRIJEDNOSTI ZAPISANE SU U KAMENU

Predano radimo kako bismo svima vama olakšali izazove modernog života. Koristeći kamen, nepresušnu prirodnu sirovinu, ostavljate trajan trag kroz generacije. Od učionica do stadiona, domova do znamenitosti, koristimo zgrade, ne samo za snove, već i za njihovo ostvarenje, sve kako bismo svijet učinili boljim mjestom.


Ovu predanost zapisali smo u kamenu.

Asortiman proizvoda ROCKWOOL Grupe prikladan je za rješavanje velikog dijela aktualnih izazova povezanih s održivošću i razvojem danas. Od potrošnje energije do zagađenja bukom, nestašice vode do poplava, rješenja koja nudimo pomažu korisnicima naših proizvoda i usluga suočiti se najvećim problemima modernog života. 

Raznolikost naših proizvoda ukazuje na potrebe u svijetu, usput pomažući našim dionicima u smanjenju vlastitog ekološkog otiska.

 

Vrijednosti

Naše vrijednosti temelj su naše filozofije upravljanja, našeg razmišljanja i djelovanja. One nam: 

  • omogućuju brzo i učinkovito obavljanje naših poslova i donošenje odluka bez nepotrebne birokracije.
  • određuju način našeg poslovanja, naše suradnje i kako želimo da nas naša okolina doživljava.
  • određuju razinu kvalitete načina na koji se ponašamo unutar granica programa „Načela vođenja” i Politika Grupe. 

Iskrenost

Iskreni smo tako što smo vjerni sebi i u interesu Grupe na isti način pristupamo svojoj okolini. Trudimo se uočavati moguće poteškoće.

Odgovornost 

Odgovorno djelujemo tako što poštujemo interese svih svojih dionika. U svakom trenutku odgovorni smo za svoje postupke, svjesni da smo ambasadori ROCKWOOL Grupe i predstavnici vrijednosti brenda. 

Učinkovitost 

Učinkoviti smo tako što ne žurimo u iscrpnoj pripremi, budući da ona predstavlja značajan korak koji nas vodi bliže našim ciljevima. Nakon što je odluka donesena, brzo je izvršavamo prema sloganu „djela, a ne riječi” i komuniciramo u skladu s time. 

Strast  

Strastveni smo tako što vjerujemo u ono što radimo i ponosimo se time. Utječemo na svoju okolinu iznutra kao i izvana, s energijom koja pokazuje da nam je stalo do našeg posla, naših kolega, klijenata i partnera. 

Poduzetništvo 

Poduzetni smo tako što neprekidno tražimo nove prilike i načine za poboljšanje i uspjeh. U svakom dijelu organizacije potičemo jedni druge u razvoju novih ideja i njihovoj provedbi. Prihvaćamo činjenicu da su pogreške uvijek moguće. 

 

Back