Vidimo se na konferenciji Pametni gradovi 2017.!

Pametni gradovi – gradovi budućnosti međunarodna je konferencija koju je prije 3 godine pokrenuo Poslovni dnevnik. Ove će se godine održati 09. i 10. studenog u atraktivnom i modernom prostoru Zračne luke Franjo Tuđman.

Pametni gradovi, konferencija koju ROCKWOOL podupire već drugu godinu zaredom, pokrenuta je s ciljem promocije smart city rješenja u hrvatskim gradovima, ali i podizanja razine svijesti kako takva rješenja poboljšavaju kvalitetu života u gradovima.

S obzirom na trend urbanizacije te sve većeg broja stanovništva u gradovima, pitanje zaštite od požara postaje sve važnije budući da puno ljudi živi na manjem prostoru. 

Upravo kako bi pridonio podizanju razine svijesti na ovom području, ROCKWOOL je već drugu godinu zaredom sponzor konferencije.

Koliko je među sveukupno 128 hrvatskih gradova onih «pametnih» i kako ulaganjima u nova tehnološka rješenja mogu osigurati da budu još pametniji, samo su neka od pitanja na koja će se i ove godine tražiti odgovori.

Pametni gradovi: nagrade 

Bit će zanimljivo vidjeti koji će hrvatski gradovi ove godine osvojiti nagrade u ponuđenih pet kategorija:

  • Pametna tehnologija
  • Pametna uprava
  • Pametni sport
  • Pametna energetika/okoliš 
  • Pametna mobilnost

Pozivamo sve vas zainteresirane da nam se pridružite!

Ulaz je besplatan, ali uz obaveznu registraciju, prijavite se. 

8.11.2017.

Vidimo se na konferenciji Pametni gradovi 2017.!

Pametni gradovi – gradovi budućnosti međunarodna je konferencija koju je prije 3 godine pokrenuo Poslovni dnevnik. Ove će se godine održati 09. i 10. studenog u atraktivnom i modernom prostoru Zračne…
23.10.2017.

ROCKWOOL raspisao jubilarni 10. natječaj za stipendije

Već 10 godinu zaredom u sklopu projekta Je li plava boja vaše latice? tvrtka ROCKWOOL Adriatic raspisuje natječaj za učeničke i studentske stipendije. Komu će ove godine pripasti jednogodišnja…
17.10.2017.

ROCKWOOL na 17. Danima Orisa

ROCKWOOL Adriatic sudjelovao je ove godine na Danima Orisa, arhitektonskom simpoziju s predavanjima i prezentacijama istaknutih međunarodnih i lokalnih arhitekata, jednom od najvažnijih i…

ROCKWOOL Adriatic d.o.o.

ROCKWOOL Adriatic d.o.o., sa sjedištem i tvornicom u Istri te prodajnim uredom u Zagrebu, bavi se proizvodnjom i distribucijom kamene vune, protupožarne, zvučne i toplinske izolacije za primjenu u zgradama i industriji.

Proizvedena u Hrvatskoj, naša rješenja pridonose održivoj gradnji, povećanju energetske učinkovitosti i unaprjeđenju zaštite od požara. Upoznajte naše proizvode.

kontaktirajte nas

Kontakt za medije

Želite saznati više o radu naše tvornice, o kamenoj vuni i njezinim prednostima, o energetskoj učinkovitosti ili vas zanimaju druge teme kojima se bavimo, slobodno nam se obratite.

Voditeljica korporativnih poslova

Anđelka Toto-Ormuž

Phone: +385 1 6052 149 Email: andelka.toto-ormuz@rockwool.com
Back