Vidimo se na konferenciji Pametni gradovi 2017.!

Pametni gradovi – gradovi budućnosti međunarodna je konferencija koju je prije 3 godine pokrenuo Poslovni dnevnik. Ove će se godine održati 09. i 10. studenog u atraktivnom i modernom prostoru Zračne luke Franjo Tuđman.

Pametni gradovi, konferencija koju ROCKWOOL podupire već drugu godinu zaredom, pokrenuta je s ciljem promocije smart city rješenja u hrvatskim gradovima, ali i podizanja razine svijesti kako takva rješenja poboljšavaju kvalitetu života u gradovima.

S obzirom na trend urbanizacije te sve većeg broja stanovništva u gradovima, pitanje zaštite od požara postaje sve važnije budući da puno ljudi živi na manjem prostoru. 

Upravo kako bi pridonio podizanju razine svijesti na ovom području, ROCKWOOL je već drugu godinu zaredom sponzor konferencije.

Koliko je među sveukupno 128 hrvatskih gradova onih «pametnih» i kako ulaganjima u nova tehnološka rješenja mogu osigurati da budu još pametniji, samo su neka od pitanja na koja će se i ove godine tražiti odgovori.

Pametni gradovi: nagrade 

Bit će zanimljivo vidjeti koji će hrvatski gradovi ove godine osvojiti nagrade u ponuđenih pet kategorija:

  • Pametna tehnologija
  • Pametna uprava
  • Pametni sport
  • Pametna energetika/okoliš 
  • Pametna mobilnost

Pozivamo sve vas zainteresirane da nam se pridružite!

Ulaz je besplatan, ali uz obaveznu registraciju, prijavite se. 

12.2.2018.

SIKD i ROCKWOOL Adriatic zajednički dogovorili još bolja i veća primanja radnika u tvornici

Dogovor između sindikata i vodstva tvrtke je dobar primjer suradnje na zadovoljstvo svih zaposlenih U tvornici ROCKWOOL Adriatic danas je uspješno zaključen dodatak kolektivnom ugovoru kojim će…
2.2.2018.

ROCKWOOL i Dječji vrtić Kockica iz Kršana zajedno do boljih uvjeta boravka i rada u jaslicama

ROCKWOOL i u ovoj godini nastavlja s aktivnim sudjelovanjem u životu lokalne zajednice. Danas je u Dječjem vrtiću KOCKICA iz Kršana u područnom odjeljenju Potpićan svečano obilježena primopredaja…
  • 1

ROCKWOOL Adriatic d.o.o.

ROCKWOOL Adriatic d.o.o., sa sjedištem i tvornicom u Istri te prodajnim uredom u Zagrebu, bavi se proizvodnjom i distribucijom kamene vune, protupožarne, zvučne i toplinske izolacije za primjenu u zgradama i industriji.

Proizvedena u Hrvatskoj, naša rješenja pridonose održivoj gradnji, povećanju energetske učinkovitosti i unaprjeđenju zaštite od požara. Upoznajte naše proizvode.

kontaktirajte nas

Kontakt za medije

Želite saznati više o radu naše tvornice, o kamenoj vuni i njezinim prednostima, o energetskoj učinkovitosti ili vas zanimaju druge teme kojima se bavimo, slobodno nam se obratite.

Voditeljica korporativnih poslova

Anđelka Toto-Ormuž

Phone: +385 1 6052 149 Email: andelka.toto-ormuz@rockwool.com
Back