ROCKWOOL i Dječji vrtić Kockica iz Kršana zajedno do boljih uvjeta boravka i rada u jaslicama

ROCKWOOL i u ovoj godini nastavlja s aktivnim sudjelovanjem u životu lokalne zajednice. Danas je u Dječjem vrtiću KOCKICA iz Kršana u područnom odjeljenju Potpićan svečano obilježena primopredaja donacije zahvaljujući kojoj je razina opremljenosti jaslica podignuta na još višu razinu.

Irena Bašić, ravnateljica vrtića izjavila je: “Osnovni cilj u provođenju programa Dječjeg vrtića KOCKICA je osigurati razvoj svih djetetovih potencijala zadovoljavajući dječje osnovne potrebe, poštivajući prava djeteta te stvarajući razvojno - poticajno okruženje koje uključuje i materijalne i socijalne uvjete. ROCKWOOL nam je donacijom omogućio kupnju posebnog elementa za presvlačenje djece u jaslicama. Takav nam je stol potreban kako bismo imali ispunjene normative koji se odnose na opremanje prostora dječjih vrtića i jaslica. Stvaranje humanog, materijalima bogatog okruženja i simulacija obiteljskog okruženja nezaobilazan je uvjet za stvaranje zajednice koja uči, ali i davanja identiteta ovoj maloj ustanovi.”

Direktor tvornice ROCKWOOL Adriatic Aleks Fonović je izjavio: “Prije svega nas veseli da je u našem kraju povećana potražnja za mjestima u jaslicama što ukazuje na pozitivnu natalitetnu sliku. Mi u tvornici ROCKWOOL od početka smo podržavali i podržavat ćemo rad odgojno-obrazovnih ustanova od vrtića pa do fakulteta.”

„Inače u 2017. godini ROCKWOOL je ukupno podržao gotovo 50 različitih projekata koji za cilj imaju podizanje kvalitete života lokalne zajednice u koje je uloženo 400.000 kuna,“ izjavila je Anđelka Toto-Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

Svečanosti se pridružio i Valdi Runko, načelnik Općine Kršan koji je tom prigodom istaknuo važnu ulogu jedinica lokalne samouprave koja daje veliki značaj odgoju i obrazovanju. Pozdravio je suradnju gospodarskih subjekata u životu lokalne zajednice.

 

Anđelka Toto-Ormuž, Valdi Runko, Aleks Fonović i Irena Bašić Anđelka Toto-Ormuž, Valdi Runko, Aleks Fonović i Irena Bašić
18.10.2018.

Raspisali smo 11. godinu zaredom natječaj za stipendije

Već 11 godina zaredom u sklopu projekta raspisali smo natječaj za prestižne učeničke i studentske stipendije. Komu će ove godine pripasti jednogodišnja studentska stipendija u iznosu od 30.000 kuna…
26.7.2018.

Arhiva novosti

RE:EASA je projekt koji je okupio u Rijeci 600 studenata arhitekture iz cijelog svijeta u sklopu kojeg će se kroz dva tjedna održavati 15 radionica. Ponuditi će kreativna rješenja za revitalizaciju…
23.3.2018.

ROCKWOOL u Zagrebu na svečanosti okupio više od 200 partnera i suradnika

Pored poslovnih planova, uzvanicima su na jučerašnjoj svečanosti u Zagrebu predstavljeni novi ROCKWOOL proizvodi iz obitelji Frontrock za kontaktne fasade: Frontrock Casa, Max Plus i Reno. Uz…
  • 1
  • 2

ROCKWOOL Adriatic d.o.o.

ROCKWOOL Adriatic d.o.o., sa sjedištem i tvornicom u Istri te prodajnim uredom u Zagrebu, bavi se proizvodnjom i distribucijom kamene vune, protupožarne, zvučne i toplinske izolacije za primjenu u zgradama i industriji.

Proizvedena u Hrvatskoj, naša rješenja pridonose održivoj gradnji, povećanju energetske učinkovitosti i unaprjeđenju zaštite od požara. Upoznajte naše proizvode.

kontaktirajte nas

Kontakt za medije

Želite saznati više o radu naše tvornice, o kamenoj vuni i njezinim prednostima, o energetskoj učinkovitosti ili vas zanimaju druge teme kojima se bavimo, slobodno nam se obratite.

Voditeljica korporativnih poslova

Anđelka Toto-Ormuž

Phone: +385 1 6052 149 Email: andelka.toto-ormuz@rockwool.com
Back