Nagradu Zlatni indeks već četvrtu godinu zaredom osvojio ROCKWOOL

Udruga eSTUDENT danas je na svečanoj dodjeli u Muzeju Mimara dodijelila nagrade Zlatni indeks. Nagrađuju se poduzeća koja su najviše pridonijela kvaliteti studentskoga života, njihovom obrazovanju te stručnom usavršavanju.


U konkurenciji od 24 prijavljena poduzeća u Hrvatskoj, studenti su 4. godinu zaredom prepoznali ROCKWOOL ADRIATIC kao tvrtku koja ima najbolji program stipendiranja i dodijelili Zlatni indeks. Riječ je o programu „Je li plava boja vaše latice?“ kroz koji je u proteklih 10 godina stipendirano ukupno 87 učenika i studenata.

Ulaganje u mlade je ulaganje u budućnost!

Zahvalivši studentima na prestižnoj nagradi Zlatni indeks Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova tvrtke ROCKWOOL ADRIATIC, je između ostalog istaknula: "Ovdje smo danas kako bismo obilježili ono što hrvatske tvrtke rade za mlade ljude koji su kreatori naše budućnosti. Takvi ambiciozni, uporni i vrijedni ljudi trebaju biti u našem fokusu jer ulažući u njih danas ulažemo u našu budućnost."

Preuzevši nagradu u prekrasnom ambijentu Muzeja Mimara, rekla je kako se nada da će današnja proslava biti inspiracija i onim tvrtkama koje danas nisu ovdje da sljedeće godine budu.

Pobjednici su birani između prijavljenih malih i srednjih te velikih poduzeća, a odluku o dobitnicima donijelo je odabrano povjerenstvo sastavljeno od predstavnika najaktivnijih studentskih udruga i zborova sa svih sveučilišta u Hrvatskoj. Dodijeljeno je ukupno 10 nagrada u pet različitih kategorija te dvije posebne nagrade.

 

Zlatni indeks - projekt  udruge eSTUDENT i tima Starter 

Projekt Zlatni indeks samo je jedan od projekata u organizaciji udruge eSTUDENT i tima Starter čiji je glavni cilj poticanje veće prisutnosti poduzeća i institucija u studentskom životu kako bi se podigla razina standarda studiranja.

Ovim se projektom poduzećima dodjeljuju jedinstvene nagrade zbog unapređenja kvalitete studentskog života, obrazovanja i stručnog usavršavanja studenata. Također, nastoje promicati društvenu odgovornost poduzeća radi prepoznavanja potencijala i izvrsnosti studenata kako bi oni sami kasnije postali temelj uspješnosti poduzeća.

18.10.2018.

Raspisali smo 11. godinu zaredom natječaj za stipendije

Već 11 godina zaredom u sklopu projekta raspisali smo natječaj za prestižne učeničke i studentske stipendije. Komu će ove godine pripasti jednogodišnja studentska stipendija u iznosu od 30.000 kuna…
26.7.2018.

Arhiva novosti

RE:EASA je projekt koji je okupio u Rijeci 600 studenata arhitekture iz cijelog svijeta u sklopu kojeg će se kroz dva tjedna održavati 15 radionica. Ponuditi će kreativna rješenja za revitalizaciju…
23.3.2018.

ROCKWOOL u Zagrebu na svečanosti okupio više od 200 partnera i suradnika

Pored poslovnih planova, uzvanicima su na jučerašnjoj svečanosti u Zagrebu predstavljeni novi ROCKWOOL proizvodi iz obitelji Frontrock za kontaktne fasade: Frontrock Casa, Max Plus i Reno. Uz…
  • 1
  • 2

ROCKWOOL Adriatic d.o.o.

ROCKWOOL Adriatic d.o.o., sa sjedištem i tvornicom u Istri te prodajnim uredom u Zagrebu, bavi se proizvodnjom i distribucijom kamene vune, protupožarne, zvučne i toplinske izolacije za primjenu u zgradama i industriji.

Proizvedena u Hrvatskoj, naša rješenja pridonose održivoj gradnji, povećanju energetske učinkovitosti i unaprjeđenju zaštite od požara. Upoznajte naše proizvode.

kontaktirajte nas

Kontakt za medije

Želite saznati više o radu naše tvornice, o kamenoj vuni i njezinim prednostima, o energetskoj učinkovitosti ili vas zanimaju druge teme kojima se bavimo, slobodno nam se obratite.

Voditeljica korporativnih poslova

Anđelka Toto-Ormuž

Phone: +385 1 6052 149 Email: andelka.toto-ormuz@rockwool.com
Back