Zašto odabrati ROCKWOOL kamenu vunu?

Zašto odabrati ROCKWOOL kamenu vunu?

Prednosti kamene vune i rockwool proizvoda

ROCKWOOL Grupa vodeći je svjetski proizvođač kamene vune koji proizvodi i na tržištu nudi široku paletu proizvoda za izolaciju i rješenja za zaštitu cjelokupne ovojnice zgrade. Sva naša rješenja su održiva i osmišljena kako bi štitila ljude, građevine i okoliš - kako danas, tako i u budućnosti.

Prednosti kamene vune - bez konkurencije

Naši proizvodi za izolaciju su na bazi kamene vune koja se proizvodi pomoću jednog od najrasprostranjenijih prirodnih resursa - vulkanske stijene. Upotreba vulkanske stijene predstavlja temelj našeg poslovanja i daje nam mogućnost ponuditi proizvode za izolaciju s jedinstvenom kombinacijom prednosti.

Pored toga što je izrađena od obnovljivog i održivog materijala, kamena vuna predstavlja dugotrajno rješenje koje će trajati do kraja životnog vijeka građevine. Dodatno, ROCKWOOL proizvodi za izolaciju imaju izvrsna toplinska svojstva, a pored toga štite zgrade i ljude od neželjene buke i požara. Predstavljamo vam neke od  prednosti kamene vune.

Nenadmašna zaštita od požara

Jednostavno rečeno, kamen ne gori. Zbog toga, naši proizvodi od kamene vune imaju nenadmašive prirodne kvalitete koje se odnose na otpornost na požar, a koje će doprinijeti zaštiti od požara svake građevine.

Izvrsna akustika

Buka isto tako teško prodire kroz kamen. Stoga su ROCKWOOL proizvodi na bazi kamene vune među najučinkovitijim građevinskim rješenjima za zvučnu izolaciju.

Dugotrajno rješenje

Ništa ne traje dulje od čvrstog kamena. Zbog toga se izolacija na bazi kamene vune neće skupljati, neće se pomicati i neće se mrviti. Zapravo, izolacija na bazi kamene vune je toliko trajna da će održati svoju učinkovitost do kraja životnog vijeka zgrade.

Održivi materijali i proizvodnja

Birajući ROCKWOOL kamenu vunu, birate održivost. Ne samo da naša izolacija služi za izgradnju održivih građevina, već je i sama izrađena od održivog materijala i proizvedena na održivi način.

O prednostima uporabe ROCKWOOL proizvoda doznajte više odabirom pojedinačnih Prednosti kamene vune.

 

Referentni projekti

Obnova prestižnog Eiffelovog tornja
Obnova prestižnog Eiffelovog tornja

Obnova prestižnog Eiffelovog tornja

SAZNAJTE VIŠE
Planinarsko sklonište Skuta
Planinarsko sklonište Skuta

Planinarsko sklonište Skuta

SAZNAJTE VIŠE
Obnova Opće bolnice Karlovac
Obnova Opće bolnice Karlovac

Obnova Opće bolnice Karlovac

SAZNAJTE VIŠE
Back