Rješenje za cijeli životni vijek građevine

Rješenje za cijeli životni vijek građevine

Prednosti KAMENE VUNE: Trajnost

Ništa ne traje dulje od čvrstog kamena. Zbog toga se izolacija od kamene vune neće skupljati, neće se pomicati i neće se mrviti. Zapravo, ROCKWOOL izolacija je toliko trajna da će održati svoju učinkovitost do kraja životnog vijeka zgrade.

Dugotrajna učinkovitost

Svi naši proizvodi od kamene vune napravljeni su od vulkanske stijene, što ih čini prirodno stabilnim i otpornim na izmjene dimenzija. Naša izolacija od kamene vune može se koristiti i za izradu proizvoda koji trebaju izdržati dugotrajna opterećenja ili veliki teret. Jedinstvena fizička struktura kamene vune čuva svoj oblik što omogućuje da proizvodi budu kontinuirano učinkoviti i nepromijenjeni desetljećima.

Unaprjeđenje učinkovitosti toplinske izolacije

ROCKWOOL proizvodi od kamene vune imaju izvrsna toplinska svojstva zahvaljujući malenim zračnim jastucima zarobljenima u vlaknastoj strukturi izolacijskih ploča. Ugradnja odgovarajućih proizvoda za izolaciju smanjit će potrebu za grijanje prostora zimi, a tijekom ljeta interijer će biti hladniji, što znatno umanjuje potrošnju, a time i troškove za energiju. U kombinaciji s trajnosti jednakoj životnom vijeku zgrade, sve to ROCKWOOL izolaciju čini veoma isplativim i održivim rješenjem. Pročitajte više o dodatnim prednostima izbora kamene vune.

Novogradnja i preuređenje

ROCKWOOL izolacija nije namijenjena isključivo za novogradnju. Dobar način za unaprjeđenje toplinske izolacije na postojećim zgradama je postavljanje vanjskih izolacijskih obloga. Samo postavljanje izolacije prilikom obnove izvodi se bez potrebe iseljavanja stanara koji će godinama uživati prednosti umanjenja računa za energiju. Doznajte više o ROCKWOOL fasadnim sustavima.

Otkrijte brojne prednosti kamene vune

Izvrsna akustika
Izvrsna akustika

Izvrsna akustika

Saznajte više
Nenadmašna zaštita od požara
Nenadmašna zaštita od požara

Nenadmašna zaštita od požara

Saznajte više
Održivi materijal
Održivi materijal

Održivi materijal

Saznajte više
Back