Superiorna zvučna izolacija

Superiorna zvučna izolacija

Prednosti kamene vune: Zvučna izolacija

Nije samo toplini teško prodrijeti kroz kamen. Zavidna zvučna izolacija postiže se najučinkovitijim građevinskim rješenjima za zvučnu izolaciju - ROCKWOOL proizvodima od kamene vune.

Kamen - prirodna zvučna barijera

Kamena vuna ima otvorenu, poroznu strukturu koja ju čini visokoučinkovitom zaštitom od neželjene buke. U stropovima, štitnicima od buke, oko bučnih strojeva, u zidovima, krovovima i podovima, pa čak i ispod željezničkih tračnica, ROCKWOOL izolacija predstavlja prirodnu i učinkovitu zvučnu barijeru. ROCKWOOL izolacija je rješenje broj jedan za zvučnu izolaciju zgrada, bilo da se radi o stambenim, poslovnim ili industrijskim objektima.

Zašto je zvučna izolacija bitna

Buka u okruženju ili lokalnoj zajednici ozbiljno utječe na ljude, uzrokujući smetnje u svakodnevnim aktivnostima u školi, na poslu ili kod kuće tijekom vremena za odmor. U najgorem slučaju, buka može biti uzročnik zdravstvenih problema, poput zamora pri slušanju, oštećenja sluha, uključujući tinitus, poremećaja spavanja i slično.

Mnogi vlasnici nekretnina moraju trpjeti bučne susjede jer njihovi domovi nisu dovoljno zvučno izolirani. U uredskim zgradama ili na radnim mjestima, distrakcije uzrokovane razgovorom koji vode ljudi u blizini, ili drugim vrstama zvukova koji dopiru do osobe, mogu predstavljati smetnju i utjecati na usredotočenost i učinkovitost te osobe. Sve to može se spriječiti odgovarajućom izolacijom.

Povećana udobnost u svim vrstama zgrada

ROCKWOOL proizvodi od kamene vune nude širok spektar rješenja za zvučnu izolaciju i njenu različitu namjenu, bilo da želite poboljšati klimatske uvjete u unutrašnjosti, smanjiti prijenos buke između prostorija svog doma ili poslovnog objekta, ili želite spriječiti prodiranje vanjske buke u zgradu. 

Otkrijte brojne prednosti kamene vune

Nenadmašna zaštita od požara
Nenadmašna zaštita od požara

Nenadmašna zaštita od požara

Saznajte više
Održiv materijal
Održiv materijal

Održiv materijal

Saznajte više
Dugotrajno rješenje
Dugotrajno rješenje

Dugotrajno rješenje

Saznajte više
Back