Vodeći proizvođač rješenja na bazi kamene vune

Vodeći proizvođač rješenja na bazi kamene vune

ROCKWOOL Grupa

ROCKWOOL Grupa je vodeći proizvođač izolacijskih materijala od kamene vune. Nudimo široku paletu visokokvalitetnih i održivih izolacijskih proizvoda za građevinsku industriju.

Kamena vuna je svestran materijal koji se temelji na jednom od prirodnih resursa - vulkanskoj stijeni. To čini temelj poslovanja  ROCKWOOL Grupe:

Izolacije

  • Izolacija zgrada
  • Industrijska i tehnička izolacija za primjenu u procesnoj industriji te pomorskoj i offshore djelatnosti
  • Rješenja po mjeri za industrijsku namjenu

Sustavi

  • Akustični spušteni stropovi i zidovi
  • Sustavi za oblaganje
  • Hortikulturalna rješenja
  • Specijalna vlakna za industrijsku uporabu
  • Sustavi za reguliranje vibracija i buke

Naši se izolacijski proizvodi temelje na inovativnom tehnološkom procesu što nas danas čini vodećim proizvođačem izolacije od kamene vune. Naša stručnost omogućuje nam da se uhvatimo u koštac s najvećim izazovima današnjice na području održivosti i razvoja, radilo se o potrošnji energije, zagađenju bukom ili otpornosti na požar, nestašici vode ili poplavama.

Dio ROCKWOOL Grupe također je i niz sestrinskih tvrtki koje nude specijalizirana rješenja za hortikulturu, pomorske i offshore djelatnosti.

Globalna prisutnost

Naši su proizvodi zastupljeni diljem svijeta. Grupu čini 27 tvornica na tri kontinenta (Europa, Sjeverna Amerika i Azija) uz mrežu prodajnih ureda, distributera i prodajnih partnera.

Naše proizvode odlikuje jedinstvena kombinacija iznimnih karakteristika u zaštiti od požara, zvučnih i toplinskih izolacijskih svojstava, kao i prepoznata svojstva održivosti.

Naši su proizvodi ugrađeni u različite vrste zgrada, od obiteljskih, komercijalnih i industrijskih, prestižnih i značajnih projekata poput Eiffelovog tornja, ili pak obnova bolnica, inovativnih modernih koncepata, do projekata koji su izgrađeni kako bi pružali sigurna utočišta i prkosili surovim uvjetima.

 

ROCKWOOL Grupa osnovana je 1909. godine i vodeći smo u svijetu u proizvodnji kamene vune i stvaranju održivih rješenja koja štite živote, imovinu i okoliš, danas i ubuduće.

Back