Postupak zapošljavanja

Vaša prijava je vaš prvi korak u novom smjeru

Jeste li spremni za promjenu karijere?

Kada se prijavljujete za posao u ROCKWOOL Grupi, možete biti sigurni da će se s vašim zahtjevom postupa povjerljivo i nepristrano.

Tijekom postupka zapošljavanja i odabira koristimo se kombinacijom osobnih intervjua i alata za procjenu kako bismo se pobrinuli da ćete vi biti savršeni odabir za radno mjesto za koje se prijavljujete.

Početak i razmatranje

Na temelju vaše prijave temeljito ćemo procijeniti odgovaraju li vaše vještine i stručnost onome što se zahtijeva za radno mjesto. Nastojimo vam se povratno javiti ubrzo nakon prijave. Međutim, vrlo je važno da pažljivo pregledamo sve prijave, stoga molimo da imate razumijevanja ukoliko naš odgovor čekate nešto dulje. 

Intervjui

Intervjui će biti usmjereni na vaše vještine, sposobnosti i motivaciju te su prilika da pokažete svoj pristup radu, dosadašnja dostignuća te da predstavite sebe kao osobu. Intervjui su također važna prilika da saznate više o radnom mjestu i tvrtki.Također ćemo se usredotočiti na specifične vještine i kvalitete potrebne za radno mjesto. U nekim ćemo vam slučajevima dati mali zadatak tijekom intervjua. 

Procjena

U postupku odabira možda ćemo se koristiti alatima za procjenu kako bismo pokušali stvoriti objektivnu sliku vaših logičkih sposobnosti i osobnih karakteristika, poduprtih vašim povratnim informacijama u primjerima iz stvarnog života.

Provjera preporuka

Zatražit ćemo od vaših kontakata za preporuke više informacija o vašem prethodnom radnom mjestu, vašim vještinama i ponašanju na poslu.

Odluka o odabiru i ponuda

Utvrdit ćemo najkvalificiranijeg kandidata za radno mjesto i donijeti konačnu odluku o zapošljavanju. Taj kandidat dobiva ponudu za zapošljavanje, a mi ćemo pojasniti ili odgovoriti na sva preostala pitanja.

Ako vaša prijava ne bude odabrana, nemojte biti obeshrabreni, vaše kvalifikacije mogu biti savršene za neko buduće radno mjesto. Potičemo sve dosadašnje kandidate da redovito provjeravaju ovu stranicu radi novih prilika za karijeru.

Trebamo se i dalje truditi proizvoditi još bolje proizvode i pobrinuti se da ta proizvodnja ostavi što manje traga na okoliš. To uključuje implementaciju održivosti u naše proizvode, radne postupke, kao i istraživanje i razvoj.

Jens Birgersson

ROCKWOOL Grupa
Predsjednik Uprave

Oslobađamo prirodnu moć kamena kako bismo obogatili suvremeni život