Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno ponašanje u ROCKWOOL Grupi

ROCKWOOL Grupa želi biti dobar susjed u svim lokalnim zajednicama u kojima djeluje, širem društvu i globalnom okruženju. To je obveza koja je započela 1950-ih, mnogo prije nego što je društveno odgovorno poslovanje postalo popularno, a i danas se nalazi u srcu vrijednosti ROCKWOOL Grupe. O DOP-u redovito izvještavamo i u sklopu Godišnjeg izvješća (Annual report).

Odgovorno ponašanje na lokalnoj razini

Na lokalnoj razini blisko surađujemo sa školama, općinskim vijećima i stanovnicima kako bismo zajednicu informirali o novostima na svim našim proizvodnim lokacijama. Pazimo i na to da buka koja nastaje tokom našeg rada ili transporta bude na najnižoj mogućoj razini.

 

Gotovo od samih početaka rada tvornice u Istri podupiremo inicijative lokalne zajednice kroz program '7 latica Rockwoolova cvijeta'. Danas smo prepoznati kao kao odgovoran i pouzdan partner u regiji, podupiremo projekte koje upravo stanovnici ovog područja ističu kao kvalitetne i iznimno važne, a koji će dodatno unaprijediti kvalitetu života na dobrobit svih.

 

Briga o našim zaposlenicima

Uvijek se trudimo poticati naše zaposlenike. Tako smo tijekom godina razvili sustav koji omogućuje našim zaposlenicima povoljnije uvjete za kupovinu izolacijskog materijala kako bi i sami uvidjeli prednosti koje pruža proizvod koji nastaje kao rezultat njihovog rada. 

Godišnje izvješće (Annual Report)

O društveno odgovornom poslovanju izvještavamo u godišnjem izvješću