Svi ROCKWOOL proizvodi

Izrađujemo i isporučujemo cijeli niz pametnih i održivih izolacijskih proizvoda za građevinsku industriju koji se temelje na inovativnoj tehnologiji proizvodnje kamene vune.

Preuzmi katalog proizvoda

Pronađite pravi proizvod

Odaberite područje primjene ili koristite padajući izbornik kako biste pronašli pripadajuće proizvode.

Fasade

Vanjski zidovi ili fasada zgrade osim što stvaraju prvi dojam, također štite ukućane utjecaja iz okoline. ROCKWOOL nudi niz rješenja za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju kontaktnih i ventiliranih fasada.

Pogledaj proizvode
facade, wall, wall insulation, etics, multi-family house, multi-family home, wdvs, austria

Zidovi

Nudimo niz rješenja za toplinsku, zvučnu i protupožarnu zaštitu unutarnjih zidova, bilo da izolirate pregradne zidove ili izolirate vanjske zidove s unutarnje strane.

Pogledaj proizvode
Rockzero, Denmark, intelligent walls, family house, reference case

Krovovi

Izolacija krova zgrade jedan je od najboljih načina da se poboljšaju toplinska, zvučna i požarna svojstva objekta. Pružamo rješenja i za nove i obnovljene krovove, za potkrovlja i ostale različite vrste gradnje. Upoznajte pobliže naše proizvode za izolaciju krova.

Pogledaj proizvode
photos, germany, schrägdach broschüre, house, pitched roof, BuR

Podovi i stropovi

Izolacija podova i stropova važna je za smanjenje buke, sprečavanja neželjenog gubitka topline između katova i održavanje ugodne atmosfere u unutrašnjosti vašeg doma. ROCKWOOL nudi rješenje je za svaki tip gradnje podova i stropova.

Pogledaj proizvode
People, Humans, Indoor, Home, Eating

HVAC i Zaštita od požara

Izolacija sustava grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC) zgrade je važna zbog toga što kanali i cijevi prenose toplinu, ali i buku i dim, pa i požar.

Pogledaj proizvode
engineer, worker, safety, helmet, process, pipe, pipeline, industry, refinery, oil, industrial, plant, ProRox

Najgledanije