HVAC i Zaštita od požara

HVAC izolacija & Zaštita od požara

Izolacija sustava grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC) zgrade je važna zbog toga što kanali i cijevi prenose toplinu, ali i buku i dim, pa i požar.

Primjena ROCKWOOL HVAC izolacije neće samo pomoći u poboljšanju energetske učinkovitosti i zvučnih performansi vaše zgrade, već je to i bitna mjera za poboljšanje sigurnosti u slučaju požara. U takvim okolnostima, HVAC izolacija će spriječiti toplinsku vodljivost i zaustaviti širenje požara u druge odjeljke unutar zgrade.

HVAC područje obuhvaća proizvode koji se koriste za izolaciju cijevi, kao i za okrugle i pravokutne kanale različitih veličina.

Protupožarna izolacija

U slučaju požara, ROCKWOOL kamena vuna će spriječiti ili usporiti širenje vatre. Naši proizvodi tijekom požara ne stvaraju otrovni dim i štite nosive strukture zgrade, čime pomažu štititi živote i materijalne investicije.

Bez obzira na oblik ili dimenzije, izolacijske ploče od kamene vune ROCKWOOL pružaju protupožarnu zaštitu u svakom svojem obliku, bilo da se radi o pločama ili sendvič panelima. Budući da kamena vuna podnosi temperaturu i do 1000°C, ona je idealan materijal za protupožarnu zaštitu.

Postoji više različitih namjena za protupožarnu izolaciju:

  • od zaštite nosivih struktura,
  • do proizvoda za izolaciju koji sprječavaju prolazak vatre i dima,
  • kroz primjerice cijevi,
  • ispune za šupljine, linearne profile i zaptivače.

Filter proizvoda za HVAC izolaciju i zaštitu od požara

Odaberite odgovarajući proizvod za vaš projekt

Debljina (mm)

Širina (mm)

Dužina (mm)

Preuzmite brošure i kataloge

Pronađite najbližeg distributera

search

Showing
Offices & Factories near you