Izdržljivost

Dobrodošli u zgrade koje oblikuju budućnost

7 strengths of stone - Durability

Svakog tjedna 1 000 000 ljudi seli u urbana područja

Time se znatno opterećuje postojeća infrastruktura, kao i energetski resursi i okoliš. Izazov je izgraditi održive gradove koji mogu podržati svoje stanovništvo danas i u budućnosti. ROCKWOOL izolacija ima jedinstvenu fizičku strukturu i izdržljivost. Zadržava svoj oblik i čvrstoću u svim uvjetima, što znači da stješnjavanje, utjecaji i promjene u temperaturi i vlažnosti ne utječu na nju.

Postojane dimenzije ROCKWOOL proizvoda znače da performanse ostaju nepromijenjene, desetljeće za desetljećem, čime se jamče uštede na održavanju tijekom cijelog životnog vijeka zgrade. Zbog posebne strukture, naša kamena vuna iznimno je fleksibilna i laka za ugradnju, te nisu potrebni posebni alati. Može se prilagoditi svim vrstama nepravilnosti te ne ostavlja praznine i uganuća u sloju izolacije. Tako se zadržava toplina i svjež zrak, čime se održava osjećaj ugode u zatvorenom prostoru.

ROCKWOOL proizvodi pomažu izgraditi gradove budućnosti.

7 strenghts of stone, stärken von steinwolle, robustness, durability, langlebigkeit, rock, stone, germany
Studije provedene na ROCKWOOL proizvodima pokazuju da oni zadržavaju vrhunske performanse i nakon 55 godina.

Jeste li znali?

U prosjeku je do pet puta skuplje upravljati zgradama i održavati ih nego ih izgraditi. Zgrade izgrađene od izdržljivih elemenata zahtijevaju manje tehničkog nadzora i obnove, što znači štednju energije i materijala za održavanje i popravke tijekom cijelog životnog vijeka zgrade.

Maersk Tower

For more information see: Permissions

Koristimo 7 snaga kamena kako bismo se suočili s najvećim globalnim izazovima.

Naši proizvodi pomažu vam ispuniti izazove suvremenog života - postići ugodne i sigurne uvjete uz učinkovito raspolaganje resursima.