Odabir pravog izvođača za vaš projekt

Renoviraj svoj dom

Zatražite svoj besplatni promotivni paket

Kako izabrati kvalitetnog izvođača radova?

Svaki projekt poboljšanja doma je velika investicija - i financijski i emocionalno. Zato je važno prije svakog početka pažljivo razmotriti svaki aspekt. Kako će novi prostor biti prilagođen za sve ukućane? Koliko će vaš dom biti ugodan kad bude gotov? Koji su najbolji materijali koje treba koristiti tijekom cijele godine? Koliko brzo će se vaša investicija vratiti? Kako se može povećati vrijednost vašeg doma? A možda i najvažnije od svega, s kojim ćete profesionalcima surađivati, od početka do kraja projekta?

Raspitajte se za preporuke

Najbolja preporuka za izvođača radova  uvijek će biti od nekoga za koga znate da je koristio njihove usluge. Međutim, ako to nije moguće, dobro je baciti mrežu malo šire. Pokušajte tražiti preporuke na lokalnim forumima ili putem društvenih medija. Također možete pokušati koristiti specijalizirane web-lokacije sa recenzijama stvarnih korisnika. Na kraju procesa, idealno ćete imati barem tri izvođača radova koje možete tražiti ponudu za svoj projekt.

Uvijek tražite više ponuda

Različiti izvođači radova navode različite cijene za isti posao. Ako im date do znanja da uspoređujete više ponuda, to će osigurati da cijene budu konkurentnije. Razgovor s velikim brojem izvođača također je dobra prilika za testiranje i usavršavanje vaših planova. Pravi profesinalci jako dobro poznaju svoj zanat. Koji pristup imaju? Koje materijale preporučuju? Kvaliteta njihovih odgovora mnogo će vam reći o njihovom načinu rada i o tome kako bi bilo surađivati s njima tijekom dužeg razdoblja.

Razmislite i o sljedećem

Kada odlučujete koju ćete ponudu prihvatiti, cijena je samo jedan od faktora odluke. Ne vrijedi uvijek pravilo da najskuplja ponuda osigurava najbolju kvalitetu niti da ćete s najnižom cijenom najbolje proći dugoročno. Koje materijale izvođač planira koristiti? Svi materijali su specifični i neki imaju različite razine kvalitete. Na primjer, ne može vam svaka izolacija pružiti iste prednosti kao izolacija od kamene vune ROCKWOOL. Trebali biste uzeti u obzir i mišljenja prethodnih klijenata, kvalitetu svakog posla koji ste mogli pregledati, kao i koliko ste lako uspostavili vezu - čak i na kratkom sastanku. Konačno, obratite pozornost na kvalifikacije i certifikate. To vam može dati važan uvid u profesionalnost izvođača.

Sada počinje pravi posao

Čak i prije nego što ste odabrali izvođača radova, vrijedi razmisliti o vremenskom okviru vašeg projekta. Proljeće je idealno doba godine za početak projekta obnove kuće, pogotovo kada je izolacija veliki dio vaših planova. Za vrijeme toplog vremena možete obaviti sve potrebne radove. A ako ste u svoj novi, poboljšani dom ugradili ROCKWOOL rješenja, možete se radovati većoj udobnosti i nižim računima u jesen i zimu, zaštiti od plijesni, vlage i vatre te smanjenju buke.

Više sadržaja za renovaciju vašeg doma:

Cherasco Passive House, Circularity, night

01

ROCKWOOL izolacija od kamene vune u akciji

Inspirirajte se kućom koja je postojana u svim vremenskim uvjetima.

Saznajte više
Hands, Thumps Up, Down, Good, Bad, Benefits, Disadvantages

02

Odabir pravog izvođača radova za vaš projekt

Prva velika odluka prilikom renovacije: kako odabrati kvalitetnog izvođača radova?

Saznajte više
People, Humans, Office, Working,

03

Često postavljana pitanja (FAQ)

Pronađite odgovore na najčešća pitanja.

Saznajte više
thermocheck, thermography, tool, ipad on a desk, germany

04

Vizualizacija projekta

Pogledajte naš online alat koji vizualizira primjenu ROCKWOOL proizvoda.

Saznajte više

Pronađite najbližeg distributera ROCKWOOL proizvoda:

search

Showing
Offices & Factories near you